2014年4月14日星期一

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp louis vuitton outlet mjlu

Tusenvis Feijian tre påfølgende dager non - stop transport,nike air max, til slutt på alle satellitter som er plassert Sapper lett rustning, lett rustning som vil i krigstid i tilfelle, en overraskelse til disse landene. Kinesere aktivt forbereder seg til Vesten ikke stå stille når det ikke er noen trussel mot kineserne forventer å spille rollen, allerede planlegger neste skritt vil være i full sving. For en tid, er det mer enn 20 land rundt om i verden for å danne en stor allianse ** og ** hemmelig møte for å diskutere planene i Europa.

Og den felles erklæring utstedt i London,nike, kjent som London -erklæringen. Først, dannelsen av en ny FN, FN vil bli drevet ut av Kina, som faste medlemmer av endring : M State, F landet, Y landet, O State, D State, RB, YD seks land. For det andre, dannelsen av multi - nasjonale felles militære organisasjoner og land har deltatt i sammensetningen av den militære kommandoen, den felles kommando av den felles handling. ** Thing. Statene å fullt mobilisere sin egen militærmakt, aktivt samarbeide med felles handling ** ting. Tredje, hvis Kina fortsetter å insistere, da FN om å ta felles militær aksjon umiddelbart, er umiddelbar løslatelse av den FN i form av et ultimatum til Kina ultimatum tid tre dager fra datoen for offentliggjøring av denne erklæring for å starte nedtellingen.

Først,nike free, de tekniske aspektene, hentet fra sivil teknologi deles av Kina som et nytt medlem av FN, en spesiell militær teknologi som kjernen landene delte noen av forskningsresultatene kan forhandles ned for å diskutere avtalen i form av spørsmål. For det andre bør Kinas ressurser, naturressurser, Joint FNs medlemsland i fellesskap utvikle, med unntak for særinteresser medlemslandene. Ledelse Homeland etterkrigstidens Kina, de sentrale provinsene og Taiwan-stredet administreres av RB, Mongolia, Shaanxi og Gansu provinser ved den svarte O State ledelse, Nordøst statene ved D- ledelse, Shanghai og andre steder har Yanjing M State ledelse, Y landet vil få louis vuitton outlet Hainan forvaltning av Guangdong, F landet vil få ledelse rettigheter Guangxi, Yunnan og Guizhou og andre steder.

没有评论:

发表评论