2014年3月14日星期五

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap nike air max 90 ujzu

http://www.sand-gard.no/svcore/uggsko.asp Alle så dette i midten av spisebordet, alle ledere baser er her, alle er å spise den samme maten, er mengden så liten, ingen snakket, støyende kafeteria også igjen drikker kald suppe og tygge lyder, blandet med enkelte soldat kan ikke stå lyden av oppkast. = Noen mennesker kan ikke stå, og ønsket å gi opp. Kom igjen, ikke spise hvordan kan styrketrening, ikke spise ugg Norge Pris kan elimineres, ser ut som leder av sekretæren spiser. Tale folk håndtere peker liten hær.

Viste seg en liten hær kantine, når en outsider passerer rundt soldatene, ta bort maten spist, vil den lille hæren smilte oppmuntring, klappet ham på skulderen. Brothers, hoder for det opprinnelige utseendet på ting er det ? Eller gjøre for å ugg Norge No se, ugg Norge Butikk det bordet med maten vår er ikke det samme. En følelse av oppkast soldater tvunget tilbake mot siden av en kriger Dragon Sword spurt. Fart, tror ikke du går for å se lederen for det bordet hvis vi er forskjellige, det må være den mest hardt brød, mest kald suppe, den verste biff.

Ikke bekymre deg, ah, jeg bare lurer på hvorfor de tilber ugg Norge Butikk hoder, og nå forstå litt ! Soldaten forklarte raskt at han er ikke det jeg mente. Hva er dette, hodet uansett hva, så lenge det er mat, er den første til å bære de yngre soldater eller sårede soldater spise i ugg Norge Butikk uavhengig cheap nike air max 90 gruppe, soldatene spise spise patrulje, tropp troppen spise spise, selv lang, bataljon, regiment alltid matet alle han vil spise. Dette er en bagatell, når yn, ble jeg såret, jeg holde tritt med rask marsj team, er hodet bak ryggen min og løp 30 kilometer!

没有评论:

发表评论