2014年3月10日星期一

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap louis vuitton outlet rxdy

Master, hele veien ! Mens øynene til en liten hær med endeløs sorg, men ansiktet hans, men med den mest oppriktige smil, sende Tianyuan Jackson siste reise. Noen mennesker leter etter et rent sted å sitte ned, Jiang Qingyong følgesvenn rundt øret og sa mykt i nike air max : Fra bare begynnelsen, har folk blitt stadig ser på oss, og flere og flere mennesker. Jiang cheap louis vuitton outlet Qingyong en skrive - munn, lys latter : Åh, er ikke de alle foran denne gutten, nike free nike free ikke fortsatt ikke vet, er at hovedpersonen i ting, ikke sant ?

nike Er denne personen ? Di Hu følges munnkurv ut, så sett i siste øyeblikk en liten hær, nysgjerrig babyen ut. I motsetning ah, det er ikke så skumle rykter Vel ? Så lang tid, og lim den inn i Jiang Qingyong øret spurt. Jiang Qingyong følges smilte og klappet baksiden av hånden, ikke snakke. Mine damer og herrer, velkommen til nike free ankomst, er i dag en privat auksjon sh Joint Chamber of Commerce i dag for å delta i auksjonen finnes en rekke private samlinger, mange av dem er noen sjeldne gjenstander.

En 40 -år gammel auksjonarius auksjon plattform på en midlertidig ordning, og sa inn i mikrofonen. Den første presse til auksjonen er en Tang -dynastiet vase, er lave kostnader 200.000. En middelaldrendemann hender bud. Etter flere runder med bud, det siste av denne vasen er en utenlandsk forretningsmann til 470.000 pris på avslutningen. Malerier, antikviteter, kjendis copybook, mot dyre gamle gull og sølv smykker, kan jeg se i dag, Lin Bohai privat auksjon for dette i en mye arbeid. En autentisk Daozi laogså involvert i auksjonen blant den opprinnelige Tin Shing merkevare i sh veldig høyt, i tillegg til Dragon er nike free a, noen forretningsmenn ønsker å by har også forlatt, ønsker ikke å fornærme Jiang Qingyong, som kjenner en utenlandske forretningsmenn er veldig glad i dette stykke autentiske, lokale krefter for sh er heller ikke så redd, ogto folk begynte å spørre priskonkurranse.

没有评论:

发表评论