2014年3月11日星期二

http://www.uggbootsaustralia.com.tw air max 1 xbtv

1 januar 1980 to i ettermiddag,nike air max, er Yaxing Forretningssenter nesten omringet av media journalister strømmet plugge i en rekke import og eksport, parkering biler samlet fra ulike hold. Fordi ti minutter før starten av gjestene ankom scenen etter den andre, slik at underholdningsmedier føler dette er ikke et vanlig moteshow. Se, Chow Yun Fat ! Brigitte Lin, ah ! Underholdning media reportere sprø, nesten nå en populære Hong Kong stjerner vil alle være til stede, men også før starten av utstillingen er, fikk ingen invitasjonen sent entertainer prøver diva, tidlig på scenen.

Mr. Cheng Long, spør i dag er hva slags utstilling, er utstillingen sies å være bare klær, hvorfor så mange populære artister har kommet på scenen, er alle rettet mot navnet Hao Yu kle opp det ? Opprinnelig Yaxing dør media stort sett økonomi reporter, og ankomsten av den første gruppen av gjester gradvis tillate mer underholdning reporter kom hit, nesten alle journalister vet er eksistensen av slike problemer. Oh, først å bli invitert nike Jeg har noen merkelige, men senere finner ut litt, å vite, å være her er en ære nike free Som av den grunn, vil vi vente og se.

Nesten ønsker det samme problemet, nesten det samme svaret, var åstedet for en enhetlig kaliber stjerne tilfeldigvis, det offisielle svaret, i nike free air max 1 deres hjerter, faktisk, vet ikke den virkelige grunnen invitert, men som også kjenner energien bak denne utstillingen, forstummet svarte tilfeldig. Men heller følge selskapet til å annonsere Brigitte xg generøse svar på en reporter, er dette en relativt privat invitasjon som han også mottok en melding fra selskapet til å delta i her. Brigitte svare, slik at tilstedeværelsen av journalister plutselig produsere dagdrøm, i dag er Hao regn klær klær utstilling, er det en privat invitasjon til to av Xue Li ?

没有评论:

发表评论