2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil uggs aed959

Innan starten av mötet, länsstyrelsen av kamraterna, särskilt för att hitta Daniel Wu, informerade honom om att provinsiella kamrat Li tittar upp för att prata med honom, har detta varit närvarande vid mötet. Sekreterare Li, Bi bruna uggs at Huan gick smidigt utföra arbetsområdet, och i arbetslivet, oavsett om det är Dean sekreterare, eller den administrativa kontoret av sidan av de gamla kamraterna i den berörda ugg stövlar hang. Daniel Wu, bugade respektfullt svarade. Detta är ett verk av Daniel Wu kom till G -provinsen, den andra gången för att se den provinsiella partisekreterare Li nått det.

Bra, mycket besvärliga paus. I slutändan de unga ah ! Li sekreterare snarare än med djup mening för Daniel Wu sade med ett leende. Daniel Wu är inte klart vid denna tid sekreterare Li nått innebörden av ord, nedsättande eller på ugg skor rea studio, bara vagt underhållande sätt : Sekreterare Li, Huan ugg stövlar bara för att slutföra arbetet, där marken inte är bekant med situationen, allt var bara en i början, många arbetar också för att göra följande kamrater. Alla saker sagt än gjort ! Li nådde sekreterare suck högt. Sade Daniel Wu fortsatte : Det finns ingen anledning att rusa några saker.

Yao vidare steg för steg grej ! Daniel Wu, var Li anses vara underförstått sekreterare befinner sig tala med en chef till. Det verkar som om hälften av sina studenter i Huan område på några av de åtgärder som vidtagits. Det gick också till munnen. G -provinsen har nått öronen på de stora mästarna på jorden. ugg stövlar Detta är för att påminna mig själv kom på ett ställe. Gör folket är mycket illa. ugg stövlar Öppet till provinshuvudstaden i denna session. Enheten för arbete på raka löneökning att göra. Partisekreterare Li Dean och diskussion.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论